Transport

Lokal transport

Tog

T-bane stasjon Terminal aerea ligger på det innenlandske terminalen. Subway Togene går ofte. Å reise til sentrum du går til neste stopp (Pantitlan) og bytte til linje 1. Mer informasjon på webside til T-banen i Mexico By.

Bil og buss

Flyplassen ligger 13 kilometer øst for Mexico Citys sentrum. Mexicos hovedstad er stort, og så er det flere måter å komme til flyplassen i en leiebil, avhengig av hvor du drar. På flyplassens nettside kan du finne et interaktivt kart for å bestemme den beste ruten.

Fra flyplassen store busstasjon busser drar til flere destinasjoner i byen og til andre steder i nærheten, slik som Cuernavaca, Puebla, Querétaro, Toluca, Pachuca og Córdoba.

Bilutleie Mexico By Lufthavn

Du kan finne skranker på bilutleie selskapene ankomsthallen på begge terminalene. Flere utleie selskaper er til stede ved Mexico By Lufthavn, inkludert Avis, Budget, Europcar, Hertz, National / Alamo, Sixt og Thrifty. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjenesten tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Nær bagasjeområdet finner du en skranke for Transportacion Terrestre. Her kan du ikke bare kjøpe bussbilletter, men også bestille en godkjent taxi. Offisiell drosjer kan bli gjenkjent av sine hvite-brune fargen og flyplassen logo.

Flyplass Parkering

Det er ikke mindre enn fem parkeringshus i Mexico By Lufthavn med en total kapasitet på over 5000 biler. Å parkere bilen du betale 44 pesos i timen. Den dagsrate beløper seg til 246 pesos. Mer informasjon om parkering på Mexico By Lufthavn via +52 (0) 55 1560 2797.