Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med Cancún Lufthavn.

Bil og buss

Flyplassen ligger 22 kilometer sørvest for Cancún. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil. Fra Cancún følger du motorveien (Carretera) på vei til Chetumal. Avkjøringen til flyplassen er tydelig indikert etter 22 kilometer.

Det er regelmessige direkte bussruter til den sentrale bussterminalen i Cancún (reisetid over en time). Du kan reservere en plass på denne bussen online.

Det er flere bussruter med destinasjoner i og rundt Cancún, inkludert Riviera Maya. Disse busser bare forlate når de er fulle og de gjør mange stopp på forskjellige hoteller, som kan gjøre reisetid lang. Du kan kjøpe bussbilletter i en kiosk nær bagasjeområdet.

Bilutleie Cancún Lufthavn

Du kan leie biler i ankomsthallen på Terminal 3. Fire bilutleie selskaper er til stede ved Cancún Lufthavn: Budget, Dollar, Hertz og Thrifty. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjeneste tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Utenfor ankomsthallen er det en billett kiosk hvor du kan bestille og betale en taxi (slik du ikke betaler sjåføren). Det er satt priser. Selv offisielt forbund, vil du bli kontaktet i terminalen av folk som ønsker deg som kunde i taxi deres. Cancún Lufthavn tilbyr muligheten til book en offisiell taxi via flyplassen hjemmeside.

Flyplass Parkering

Det er stor parkeringsplass nær flyplassen inngangen. Du betaler 24 pesos i timen med maksimum 150 pesos per dag. Selv om denne parkeringsplassen er bevoktet, anbefaler vi mot å forlate bilen her om kveld.