Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller i Acapulco Lufthavn, men du kan finne overnatting i nærheten: Resort på Mundo Imperial‎ (tlf: +52(0) 744 466 3322). Andre hotell i nærheten av flyplassen inkluderer Mayan Palace (tlf: +52(0)744 469 6000), Fairmont Acapulco Princess Hotel‎l (tlf: +52(0)744 469 1000) og Hotell Las Brisas‎ (tlf: +52(0)744 469 6900). For flere hoteller og for å bestille online kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller til konkurransedyktige priser internett.

Butikker og restauranter

Det er begrenset antall steder å spise og drikke ved Acapulco Lufthavn: To Medas barer, en Subway, en grill restaurant og en kaffebar. For en flyplass av en slik liten størrelse er det imidlertid ganske mange butikker, blant annet en tollfri butikk, kjole butikker og suvenirbutikker.

Bagasje

Du kan ikke lagre bagasjen på Acapulco Lufthavn. Nær bagasjeområdet det er en skranke for tapt og funnet elementer.

Informasjon

I den sentrale hallen er det en informasjonsskranke for forespørsler om Acapulco Lufthavn, flytider og flyplass tjenester. Det er også en skranke som tilbyr brosjyrer om steder verdt å se. Her kan du også bestille et hotellrom.

Business

Acapulco Lufthavn har en VIP-lounge, men for mer omfattende business fasiliteter må du slå til større hoteller og feriesteder, som Resort på Mundo Imperial (se Hoteller).

Handikappede

Acapulco Lufthavn møter med amerikanske standarder og har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper, tilpassede heiser og toaletter, og også lavthengende telefoner.

Andre tjenester

I ankomsthallen kan du finne minibanker og vekslingskontor. I den sentrale hallen er det jevnlig utstillinger av lokale kunster. Førstehjelp-stasjon finnes i ankomsthallen og kan nås via informasjonsskranke eller direkte ved å ringe fra en av telefonene i terminalen.