Tjenester

Tjenester

Hoteller

Den nærmeste hotell er Quality Hotel Real Aeropuerto El Salvador‎ (tlf +503(0)2366 0000). Andre hotell i nærheten inkluderer Comfort Inn Bahia Dorada‎ (tlf: +503(0)2375 5000), de backpacker hostel Pato Canales (tlf: +503(0)2339 7004) og Hotel Rancho Estero y Mar (tlf: +503(0)2316 6100), et feriested praktfullt beliggende ved sjøen. For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internett.

Butikker og restauranter

For den relativt lille størrelsen på El Salvador Lufthavn er det et godt utvalg av restauranter, kafeer, (snack) barer og butikker. Et besøk til Tapacun spesialist Coffee House er et må for dem hekta på kaffe. Her kan du ikke bare drikke god kaffe, men også kjøpe pakker med kaffe.

Bagasje

Du kan ikke lagre bagasjen, men det er en tapt-og-funnet skranke i ankomsthallen.

Informasjon

For spørsmål om El Salvador Lufthavn, flytider og flyplass tjenester du kan slå til informasjonen i den sentrale hallen.

Business

El Salvador Lufthavn tilbyr ikke business tilgjengelig med unntak for noen grunnleggende fasiliteter i TACA Salones VIP lounge (faksing, kopiering, internett-tilgang). Dette kan endre seg når den andre terminal er klar. Den nærliggende Rancho Estero (se Hoteller) har et konferanserom tilgjengelig.

Handikappede

El Salvador Internasjonale Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Flyplassen er i samsvar med amerikanske regler, og derfor har rullestol ramper og tilpassede heiser og toaletter.

Andre tjenester

Det er penger vekslingskontorer og noen minibanker i den sentrale hallen.