Bilutleie Curaçao

Bilutleie Curaçao

Generell informasjon og forskrifter

Trafikkreglene på Curaçao likner dem i Nederland, men med noen justeringer. Det er viktig å opprettholde en avslappet kjørestil. Ta det rolig og bruke bremsene ofte. Ikke bli skremt når noen beveger seg forbi på venstre eller høyre side, selv langs bredden av veien.

Etter kraftig regnvær, anbefales det å opprettholde en 19mph/30km/t grense på grunn av glatte veier. Legg merke til T-kryss: trafikkøkning rett frem har forkjørsrett.

Maksimal hastighet er 25mph/40km/t i byen, og 50mph/80kph på lokale veier. I de fleste tilfeller, er minste alder for å leie en bil 23 år.

Kjøring på Curaçao med leiebil

Curaçao strekker seg 61 km lang og 5 til 14 km i bredde. Det er lett å navigere hele øya i timen. Fra hovedstaden Willemstad til grottene i Hato, Westpunt (West Point) og den tidligere plantasjen eiendommer, disse områdene er vel verdt et besøk.

Videre Christoffelpark, med sine 375 meter høye "Christoffelberg" (fjell) i midten, er bemerkelsesverdig også. Den National Park Shete Boka er verdt et besøk som det viser oppvekststeder for havskilpadder. Imidlertid er den viktigste attraksjonen på øya Willemstad selv, med sine fargerike arkitektur og historiske sentrum, som ofte blir referert til som "Amsterdam på den vestlige halvkule".

Leie en bil på Curaçao

På flyplassen på Curaçao, vil du finne mange bilutleiefirmaer, under hvilke Avis, Budget, Hertz og National. Du kan leie en bil gjennom EasyTerra Dette nettstedet sammenligner priser fra flere bilutleie selskaper.