Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på flyplassen. Mellom flyplassen og San José finnes det flere hoteller, inkludert Marriott 3 kilometer (tel: +506 298 0000), Hampton Inn & Suites, 1 kilometer (tel: +506(0)436 0000), Hotel Aeropuerto (tel: +506(0)442 0354) og Los Volcanes Bed & Breakfast (tel: +506(0)441 0525).

Butikker og restauranter

Det er et begrenset utvalg av butikker, de fleste er suvenirbutikker. For mat og drikke blir du henvist til en av fast food-kjedene som Burger King, Church’s Chicken og Papa John's, som har ganske gode priser. 

Bagasje

Bagasjehåndtering er ikke veldig effektivt, du må ofte vente en halvtime eller lenger før de første koffertene vises på bagasjenbåndet, spesielt hvis flyet ankommer etter 18:00. Det finnes en skranke for tapt og funnet i ankomsthallen. Du kan ikke oppbevare bagasjen på flyplassen. 

For reiser med mindre flyselskapene på Costa Rica, Nature Air og Sansa må en regne med strenge bagasjegrenser. Du kan kun ta med 11 kilo per person, dette inkluderer håndbagasje. Tung bagasje blir rett og slett nektet. 

Informasjon

I ankomsthallen finner du en generell informasjonsskranke og flere skranker fra reisebyråer og turoperatører. 

Business

Det er ingen forretningsfasiliteter. Eieren, Alterra, har planer om å bygge en business lounge med begrensete forretningsfasiliteter. 

Handikappede

Terminalen er rimelig tilgjengelig for funksjonshemmede. Det finnes tilpassete toaletter og heiser. I den nye terminalen vil det være flere tjenester for bevegelseshemmede reisende. 

Andre tjenester 

Det er tre minibanker i terminalen, en etter Boarding 4 Rom, en i den internasjonale ankomsthallen og en ved avkjøringen, på utsiden av bygningen. Veksle bare en liten sum penger på pengeinnvekslingskontoret i ankomsthallen siden valutakursen på flyplassen er meget ugunstig i forhold til bankene i byen. Spør om mindre summer (opp til 20 dollar) fordi større mengder ofte ikke blir akseptert.