Bilutleie Costa Rica

Bilutleie Costa Rica

Generell informasjon og forskrifter

På grunn av middelmådige veier, pepret med hull, brolagt med humper og ofte ikke engang brolagt med asfalt, kjører gjennom Costa Rica er seriøs business og hardt arbeid. Reduser hastigheten, selv uten åpenbar grunn, og hvis du planlegger å gå off-road (utenfor hovedveiene som er), leie en 4WD.

På motorveier, biler passerer langs venstre og høyre side, og det anbefales å fylle opp før avreise. Drivstoff stasjonene er ikke rikelig tilstede, så vær oppmerksom på dette.

Den maksimale hastigheten er 56mph/90km/t selv en grense på 40mph/60km/t er opprettholdt i mange urbane områder. Nedre aldersgrense for å leie en bil er 21 år.

Kjøring i Costa Rica med leiebil

Hovedstaden i San José ligger sentralt og med tanke på størrelsen på Costa Rica, kan hele landet nås lett herfra. Det ligger i en avstand av 116 km fra Puerto Limón langs karibiske hav, kjent for sin banan handel. Kystbyen kan nås i litt mer enn 2 timer.

Andre steder vel verdt et besøk inkluderer Puerto Viejo, videre langs den karibiske kysten. En ekte tropisk paradis er Puerto Quepos, på bare 60 km (en time) Sør for San José.

Videre er backpackere 'rendezvous Montezuma verdt et besøk. Ligger på en halvøy og vanskelig å nå, selv om den fortryllende strendene og roughed omgivelsene gjør opp for det.

Leie en bil i Costa Rica

Flyplassen i San José huser flere bilutleiefirmaer, under noe som Alamo, Budget og Europcar. Arrangere en bil på forhånd er et annet alternativ, sammenlikner, EasyTerra satsene for lokale selskaper for din bekvemmelighet.