Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med flyplassen. Det er planer om å bygge en jernbanelinje eller lage en forbindelse med Budapest metro linje, disse planene vil trolig ikke bli realisert før 2010.

Bil og Buss

Flyplassen ligger 20 kilometer sørøst for sentrum av Budapest, ved enden av ("Üllői Street"), en av de viktigste trafikkårene i den ungarske hovedstaden er det et eget kjørefelt for trafikk til og fra flyplassen. Om kort tid vil den nye ringveien M0 vil gi en bedre forbindelse, spesielt for passasjerene som ønsker å dra til andre steder i Ungarn.

Busslinje 200 har hyppige avganger til undergrunnsbanen og jernbanestasjonen Kőbánya-Kispest, og denne bussen har tilstrekkelig med plass for bagasje. Busslinje 93 kjører fra Terminal 1 hver halvtime til den samme stasjonen. Prisen for begge bussrutene er HUF 185.

Det ungarske lavprisselskapet Wizz Air har en skyttelbuss-forbindelse fra Terminal 1 til Budapest.

Bilutleie - Budapest Ferihegy flyplass

I terminalene 2A og 2B er det skranker for bilutleiefirmaer: Avis, Budget, Europcar, Hertz, National Alamo og Sixt, du kan også bestille en leiebil på forhånd ved bruke tjeneste EasyTerra gir. De sammenligner priser fra flere bilutleieselskaper i et enkelt søk.

Taxi

Drosjer finnes på utsiden av ankomsthallen til terminal 2A og 2B. Ikke alle drosjene har taksameter så du må avtale prisen på forhånd. En tur til sentrum av Budapest koster ca. HUF 5500.

Det er en skranke for en engen flyplass minibuss i ankomsthallen (tel: + 36(0) 1 296 8555). Denne minibussen transporterer passasjerer for en fast pris på HUF 2300 til alle adresser i Budapest, men det må være tilstrekkelig antall passasjerer som skal samme retning.

Flyplass Parkering

Like foran terminalene 2A og 2B kan du parkere i maksimalt en time og priser er HUF 150 per 15 minutter. Litt lenger unna er en parkeringsplass hvor du betaler ca HUF 300 per time. Under sommermåneder (1.juni til 30. oktober) er det et område for langtidsparkering også åpent og priser er HUF 4000 for den første dagen, HUF 8000 for inntil fire dager og HUF 10,000 for opptil 15 dager, etter dette er det HUF 500 per dag. For informasjon om parkering (tel: + 36(0) 1 296 5232).