Transport

Lokal transport

Tog

Som i 2012, i god tid for EM Fotball, vil Kiev Lufthavn ha en togforbindelse til sentrum. Det vil være en stasjon i den nye terminalen D og en annen stasjon nær eldre terminaler.

Bil og buss

Flyplassen ligger like vest for Boryspil og 29 kilometer sørøst for Kiev. I Ukrainas hovedstad er lett tilgjengelig med leiebil. Flyplassen ligger like ved motorveien M03, som fører til forstedene Kiev.

Busser 316 og 316E kjøre til Boryspil sentrum. For de som ønsker å ta bussen til Kiev i polit skyttel busser er det beste alternativet. Disse forlater flyplassen hvert 20. minutt og kjøre via Boryspilska Vei, Harkivska T-banestasjon, den Koskovka Felt (bussterminalen) og Urytsky Gate til Kiev togstasjon.

Bilutleie Kiev Lufthavn

Du kan finne tellere på bilutleie selskaper i ankomsthallen. Tre utleie selskaper er til stede ved Kiev Lufthavn: Avis, Europcar og Hertz. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjenesten tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

I ankomsthallen Taxi Auto Ukraina (tlf: +380 (0) 44 296 7318) har en kiosk hvor du kan bestille en taxi til en fast rente. En taxi tur til Kiev sentrum tar 30-40 minutter. Oppmerksomhet: både innenfor og utenfor terminalen vil du bli kontaktet av uoffisielle taxi sjåfører og folk som ønsker å bære bagasje. Ikke ta notis av dem. Spesielt bærere er kjent for lading latterlige priser for sin "tjeneste".

Flyplass Parkering

Det er flere parkeringsplasser nær terminalene på Kiev flyplass med plasser for kort-og langtidsparkering. Skytter busser kjøres fra mer fjerntliggende parkeringsplassene til terminalene. Du betaler 10-15 hryvnia per time.