Transport

Lokal transport

Tog

Flyplassen har en metro forbindelse med Nürnberg. Hvert 10-15 minutter et tog går til endestasjonen Hauptbahnhof, i sentrum av byen.

Bil og buss

Nürnberg Lufthavn ligger bare 5 kilometer nord for sentrum, i utkanten av Nürnberg. Flyplassen er lett tilgjengelig via motorveien A3 (Frankfurt-Regensburg). Denne veien kobles til to andre motorveier, A9 og A6. Sammen disse motorveier danne en ringvei rundt Nürnberg.

Det er en bussholdeplass foran terminalen. Buss 32 opprettholder forbindelsen med Nürnberg sentrum.

Bilutleie Nuremberg Lufthavn

Du kan finne tellere på bilutleie selskaper i ankomsthallen. Fire utleie selskaper er til stede ved Nürnberg Lufthavn: Avis, Europcar, Hertz og Sixt. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjenesten tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Drosjer (tlf: +49(0)911 194 10) ta 15 minutter eller mindre for å komme fra Nürnberg flyplass til sentrum. En taxi til sentrum koster rundt 16 euro.

Flyplass Parkering

Det er tre parkeringshus (P1, P2 og P3) og tre utendørs parkeringsplasser (P7, P12 og P31) nær flyplassterminalen. På Nuremberg Lufthavn nettsider kan du finne dagens priser for de ulike alternativer for parkering. Du kan også få informasjon om parkering på flyplassen av telefon via +49(0)911 937 1313.