Transport

Lokal transport

Tog

Det er en jernbanestasjon under Terminal B, der lokale, regionale og inter-city tog går. Det er direkte forbindelser med Winterthur, Bern, Basel og Luzerne. Fra Hauptbahnhof i Zürich er det forbindelser med mange andre steder i Sveits. 

Bil og buss

Flyplassen ligger 12 kilometer nord for Zürich og er lett tilgjengelig fra Zürich, Bern og Basel via A20. Avkjøringen til flyplassen er tydelig angitt.

Busstasjonen ligger bak parkeringshus 2 og 3, og mange lokale og regionale busslinjer reiser derfra. Det er også bussforbindelser som stopper i S-Bahn (Balsberg, S-Bahn 7 og Glattbrug S-Bahn 5). Om natten er det en ekspressbuss til flere destinasjoner i Sveits. 

Bilutleie - Zürich Lufthavn

I parkeringshus 2 kan du finne skranker for bilutleiefirmaer: Alamo/National, Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved å bruke tjenesten EasyTerra, de sammenlign satsene som de ulike bilutleiefirmaene tilbyr.

Taxi

Drosjene er utenfor ankomsthallen (tel: +41 (0) 848 850 852). En tur til sentrum av Zürich tar rundt 15 minutter og koster ca CHF 50,00.

Flyplass Parkering

Parkeringshus P1, P2 og P3 har totalt 6.000 parkeringsplasser og en direkte tilknytning til terminalen. Priser: 4,00 CFH for første halvtime, 6,00 CFH den første timen så CFH 3,00 per time. Garasjen P5 er litt lenger unna og P40 og P60 er parkeringsplasser, her betaler du CFH 28,00 per dag og CFH 60,00 i tre dager, etter dette, prisene på P60 er noe lavere enn for P5 og P40.