Transport

Lokal transport

Tog 

Det er ingen togforbindelse til flyplassen, men det er busser som går til jernbanestasjonen i Basel (linje 50) og Mulhouse (linje 707).

Bil og buss 

Flyplassen ligger langs riksvei A35, åtte kilometer nordvest for Basel og 25 kilometer sør for Mulhouse. Fra Basel er flyplassen også tilgjengelig via Flughafenstrasse.

BVB-busslinje 50 går til jernbanestasjonen i Basel. Linje 52 går til Badischer Bahnhof, forbi de viktigste hotellene i Basel. På den franske siden, går busslinje 707 til sentrum av Mulhouse. Südbaden Buss SBG opprettholder forbindelsen mellom flyplassen og Freiburg, Tyskland.

Bilutleie - Basel-Mulhouse Lufthavn 

På den franske siden, så vel som den sveitsiske siden finnes del bilutleiefirmaer: Autopôle, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National Citer og Sixt. I den sveitsiske delen kan du finne disse ved parkeringshus S10 (reservert for leiebiler), og i den franske delen på det første nivået av HALL 1. Du kan kan også bestille en leiebil på forhånd ved å benytte tjenestene EasyTerra, gir. De sammenligner priser fra flere bilutleieselskaper i et enkelt søk. Klikk her bilutleie i Mulhouse, Frankrike, og her for bilutleie i Basel, Sveits.

Taxi 

Drosjene står foran ankomsthallen. For Sveits ringer du (tel: +41(0)612 222 222). For Frankrike ringer du (tel: +31(0)3 8970 0282). En tur til Basel koster ca CHF 40,00, til Mulhouse ca € 3500 og Freiburg € 110,00.

Flyplass Parkering 

I den franske delen har alle områder for parkering og garasjer prefikset "F", og i den sveitsiske delen har de prefikset "S". Det er en parkeringsplass 1 og parkeringsplass 2 i begge, nær av terminalen. Områdene for langsiktig parkering er S3 og S4 (Sveits) og F5 og F6 (Frankrike), du betaler der, CHF 95,00/€ 49,00 for en ukes parkering.