Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med East Midlands Lufthavn. Nærmeste togstasjon er East Midlands Parkway på mer enn 6 kilometer. Det pleide å være en transporttjeneste til denne stasjonen, men det har blitt kansellert.

Det er planer om å ha høyhastighetstog (under bygging) fra London Euston på nordsiden av England kjøre via flyplass.

Bil og buss

East Midlands Lufthavn ligger mellom Derby, Leicester og Nottingham. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil takket være nærhet av motorveier M1 og M42. Fra Nottingham kjører du via A52 til M1. Veien til flyplassen er vel indikert på alle veier.

Det finnes flere bussforbindelser med steder i nærheten. Selskapet Skylink går til og fra Leicester, Nottingham, Derby, Loughborough og Coalville.

Bilutleie East Midlands Lufthavn

Det er skranker på bilutleie selskaper i ankomsthallen. Seks utleiefirmaer er til stede på East Midlands Lufthavn: Avis, Enterprise, Europcar, Hertz og National/Alamo. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved hjelp av tjeneste som leveres av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Checker Cars drosjer, det eneste drosjeselskap tillatt på flyplassen, kan bli funnet utenfor ankomsthallen. En tur til Derby eller Nottingham koster rundt 30 pound, til Leicester litt mer.

Flyplass Parkering

På kort sikt parkeringshuset betaler du £2.20 for første halvtime, og deretter £4.00 per time. På lang sikt parkeringsplass satsene er £27.00 for første dag, £13.00 for andre dag og deretter £10.00 per dag.