Transport

Lokal transport

Tog 

Flyplassen har en kombinert buss og jernbanestasjon som kalles ‟Stasjonen‟, mange tog fra Nord- England og Midlands kommer til stasjonen. Andre reisemål er tilgjengelig fra Manchester Piccadilly i sentrum av byen. Det er planer om å sette inn en monorail mellom flyplassen og Piccadilly, for øyeblikket er denne linjen fortsatt i bruk av vanlig tjeneste tog.

Bil og buss

Flyplassen ligger langs motorveien M56 (utgang 5) som kobles til ringveien rundt Manchester (M60, utgang 4). Veiene til de forskjellige terminalene er tydelig angitt på trafikkskilt.

Busslinje 43 går hvert 10. minutt til sentrum av Manchester, dette en ekspress tjeneste. Det er mange andre bussruter som har forbindelse mellom flyplassen og Manchester, er det også langdistansebusser fra National Express (tel: +44(0)8705 80 80 80), til bl.a. London, Blackpool og Aberdeen.

Bilutleie - Manchester Lufthavn

I hver terminal er det skranker for bilutleiefirmaer: Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved å bruke tjenesten EasyTerra, som sammenligner prisene hos flere tilbydere i et enkelt tilbud.

Taxi

Drosjene tår foran alle terminaler (tel: +44(0)161 499 9000). For destinasjoner i Manchester og området rundt benyttes takstameter. For andre destinasjoner er fastpris angitt på skilt. Et billigere alternativ er taxi busser fra Airportcarz (tel: +44(0)161 489 4013), du må bestille disse ved en egen skranke i ankomsthallen.

Flyplass Parkering

Det er garasjer for korttidsparkering ved alle terminalene. For hvert opphold lengre enn seks timer bør du parkere bilen på langtids parkeringsplasser Prisen er ganske høy, men når du gjør en bestilling på nettet eller via telefon (tel: +44(0)161 489 3723) kan du få en redusert pris. Skytelbusser går til alle terminaler fra langtidsparkeringsplassen.

For sjåførtjenestene kan du kontakte Meteor (tel: +44(0)870 411 1118).

Nettstedet The Airport Parking Directory tilbyr en tjeneste der du kan sammenligne priser på flere Manchester Lufthavn parkering leverandører.