Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er to hoteller på flyplassen. En shuttle buss kjører til Hilton London Stansted (tlf: +44(0)1279 680 800). Det nye Radisson SAS hotel er ankommelig på to minutter fra terminalen via en gangvei med tak. Det står en skranke i ankomsthallen hvor du kan gjøre hotell reservasjoner (tlf: +44(0)1279 661 220). For flere hoteller og reservasjoner online kan du gå til Booking.com. De har mange tilbud på hoteller med gode internett priser.

Butikker og restauranter

Det er et stort utvalg av restauranter, barer, kaféer og butikker på Stansted Lufthavn for både besøkende og passasjerer.

Bagasje

I ankomsthallen er det et kontor hvor du kan oppbevare bagasje (tlf: +44(0)1279 663 213, opp til 6 timer £4 per koffert, 6 til 24 timer £4.50 per koffert, £4.50 per dag etter dette). Kontoret for hittegods (tlf: +44(0)1279 663 293) finner du i Zone G ved siden a Monsoon butikken.

Informasjon

Det finnes et informasjons bord i ankomsthallen. Der kan du spørre om ankomst- og avgangstider og om offentlig transport. Du kan også bruke kopimaskin og motta faks der. Spesielle telefoner som befinner seg i hele terminalen har direkte forbindelse til dette informasjons bordet.

Business

United Business Centre (+44(0)870 049 3333) ligger i nærheten av terminalen. Her er det kontorer og møterom til 2-30 personer, utstyrt med bredbånd internett, telefon og faks. Administrativ støtte er også tilgjengelig.

Andre business fasiliteter kan du få på hotellene på flyplassen. Hilton hotel har store møterom (opp til 300 personer), og Radisson SAS hotel har 26 rom som kan settes sammen (maks 400 personer).

Servisair Executive Lounge er åpen for alle passasjerene. (passasjerer som reiser på økonomiklasse må betale for inngang).

Handikappede

Flyplassen er fullstendig tilrettelagt for handikappede. Det finnes rullestol ramper og tilpassede toaletter, heiser og telefoner. Videre har flyplassen induksjonssløyfer og teksttelefoner. Det er reserverte parkeringsplasser i nærheten av terminalen for handikappede.

Vær oppmerksom på: alle togene er tilpasset for rullestolbrukere, men de fleste bussene til og fra Stansted Lufthavn er ikke!

Andre tjenester

Du kan tilkalle førstehjelpsstasjonen med en spesiell telefon (se Informasjon). Det finnes mange minibanker, vekslekontor og banker. Trådløs internett forbindelse er tilgjengelig i hele terminalen. Det finnes også noen få datamaskiner med internett forbindelse. I tillegg er det et bønne rom.