Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på Jersey Lufthavn, men det er flere rom i nærheten, som St Brelades Bay Hotel‎ (tlf: +44(0)1534 746 141). Hoteller i St Helier inkluderer Royal Yacht Hotel & Spa (tlf: +44(0)1534 720 511), Apollo Hotel (tlf: +44(0)1534 725 441), Hotel Savoy (tlf: +44(0)1534 727 521) og Radisson Blu Waterfront Hotel (tlf: +44(0)1534 671 100). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internett.

Butikker og restauranter

Antallet spise og drikke fasiliteter på Jersey Lufthavn er begrenset, men kvaliteten er god: en liten restaurant, en bar (bare kalt Bar), en Starbucks kaffebar, og i ankomsthallen World News Cafe. Den duty-free butikken er ganske stor. I tillegg Jersey Lufthavn tilbyr en WH Smith Bookstore, en gullsmed og en fin butikk med vin og kjøkken gadgets (inkludert fint servise).

Bagasje

Du kan ikke lagre bagasjen på Jersey Lufthavn. Du kan spørre om tapte gjenstander via telefon +44 (0) 1534 499 620.

Informasjon

Ved siden av innsjekkingsskranken i avgangshallen er det en informasjonsskranke for forespørsler om Jersey Lufthavn, flytider og flyplass tjenester.

Business

British Airways og Flybe har VIP-lounger på Jersey Lufthavn. Bortsett fra forfriskninger og snacks de tilbyr grunnleggende fasiliteter som faksing og kopiering. Omfattende forretnings fasiliteter, inkludert møterom og konferanserom, tilbys av de større hotellene i hovedstaden St. Helier (se Hoteller).

Handikappede

Ankomster og Avganger Haller samt butikkene og restaurantene er på grunnplan, gjør Jersey Lufthavn lett tilgjengelig for funksjonshemmede. Det er tilrettelagt toalett, lavthengende telefoner og fasiliteter for de hørselshemmede. På kort sikt parkeringsplassen steder har vært reservert for funksjonshemmede reisende.

Andre tjenester

Du finner banker, penger vekslingskontorer og minibanker spredt rundt terminalen. Det er også et postkontor og en stillhet rom. Du kan bruke trådløst internett (Wi-Fi) 30 minutter gratis, etter at du betale 2 pounds. Det finnes flere internett-kiosker. Førstehjelp-stasjon finnes i avgangshallen. Røyking er kun tillatt i spesielle røyking områder utenfor terminalbygningen.