Transport

Lokal transport

Tog

Jernbanestasjonen ligger ved siden av terminalbygget, og det går et tog hver halve time (hver time på søndager) til Glasgow Sentral Stasjon, reisetiden er 45 minutter. Når du viser flybilletten din får du 50% rabatt av vanlig pris på togbilletten.

Buss og bil

For å komme til Glasgow fra flyplassen du følger suksessivt de A79, A78, A77, M77 og M8. Glasgow er tydelig angitt på trafikkskilt, akkurat som flyplassen er når du skal til den fra Glasgow.

Stagecoach Western Express Service X77 (tel: +44(0)141 552 4961) går hver time til Glasgow Buchanan Gate Stasjon, og reisetiden er ca 50 minutter. Kl23:59 går en spesiell ekspressbussen til Glasgow (Buchanan Stasjon) og Edinburgh (Waverly Bro) og reisetiden er 2 timer.

Bilutleie - Glasgow Prestwick Lufthavn

I ankomsthallen er det skranker for bilutleiefirmaer: Alamo, Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved å bruke tjenesten til EasyTerra, de sammenligner satsene til flere av utleiefirmaene, og gir deg et tilbud.

Taxi 

Drosjer fra selskapet Ayr Black Taxis (tel: +44(0)129 247 1600) er foran ankomsthallen.

Flyplass Parkering

Områdene for korttidsparkering er foran terminalbygningen (Car Park 1 og Car Park 2), og du kan parkere gratis i ti minutter i disse områdene for å plukke opp og slippe av passasjerer. Du kan ikke parkere rett foran inngangen til terminalen! Langtidsparkering er i Car Parks 3 og 5, og det er gratis skyttel busser til terminalen, du kan reservere en parkeringsplass på forhånd til en redusert pris (tel: +44(0)870 118 1844). The Airport Parking Directory webside tilbyr en tjeneste der du kan sammenligne priser på flere Prestwick Lufthavn parkeringsleverandører.