Transport

Lokal transport

Tog

Det er fortsatt ingen tog forbindelse med flyplassen, men arbeid har vært gjort med forbindelse med Glasgow Sentralstasjonen, som var ferdig i 2008. For øyeblikket er den nærmeste stasjonen i Gilmour Street i Paisley, 3 kilometer fra flyplassen og  er tilgjengelig med buss linje 60, tog går til Glasgow fra denne stasjonen.

Bil og buss

Flyplassen ligger langs viktige motorveien M8 (exit 29).

Buss linjer 905 og 950 går til sentrum av Glasgow, disse bussene stopper ved jernbanestasjonene Glasgow og Queen Street og busstasjonen Buchanan. Linje 901 og 906 går til Port Glasgow.

Bilutleie - Glasgow Internasjonal Lufthavn

I ankomsthallen er det skranker for bilutleiefirmaer: Alamo, Avis, Europcar, Hertz og National. Du kan også bestille en leiebil på forhånd og bruke tjenesten EasyTerra, de sammenligner satsene på flere tilbydere i et samlet tilbud.

Taxi

Drosjene står foran ankomsthallen. Et skilt med priser henger der drosjekøen starter. En tur til sentrum av Glasgow koster £18,00-£20,00. Informasjon om drosjer kan fås gjennom Cabfly (tel: +44 (0)141 848 4588).

Flyplass Parkering

Det er et parkeringshus rett ved terminalen og koster ₤11,00 per dag. På området for langtidsparkering må du betale ₤5,50 per dag. En skyttelbuss går mellom denne parkeringsplassen og terminalen. Du får rabatt på alle parkeringsplassen hvis du reservere en plass på nettet. The Airport Parking Directory nettstedet tilbyr en tjenesten der du kan sammenligne priser på flere Glasgow Lufthavn parkings leverandører.