Tjenester

Tjenester

Flyplass parkering

Transport mellom parkeringsmuligheter og terminalen er levert av en skyttelbuss. Det er flere mulige parkeringsplasser tilgjengelig, både for lang og kort sikt parkering. Silver Zone Car Park for langtidsparkering. Den Premier Car Park er i nærheten av terminalen. Møte og hilse og Rapid plukke opp er perfekt for å slippe av og plukke opp. Short Stay er for kort sikt (24 timer). I tillegg til dette er det spesielle tjenester for å parkere bilen raskt. Det er mulig å bestille parkeringsplass på nettet. For mer informasjon om parkering eller bestille en parkeringsplass, vennligst send email eller kontakt tlf. +44 (0)0871 334 4450.

Hoteller

Meadow Cottage ligger bare noen få minutter fra flyplassen. For flere hoteller og reservasjoner online kan du gå til Booking.com. Dette nettstedet tilbyr mange hoteller til konkurransedyktige (internett) priser.

Shopping og måltid

Før og etter tollen finner du butikker, restauranter, barer og fast-food alternativer

Bagasje

Det er mulig å leie en dørvakt og pakk bagasjen din. For tapt og funnet elementer du ringe flyplassens generell informasjon nummeret (tlf. 44 (0) 871 334 4444). Du kan også spørre for tapt bagasje på nettet.

Informasjon

Det er en informasjonsskranke hvor du kan få informasjon om flyplassen og rutetider i midten av terminalen i første etasje.

Business

Det er flere møterom til leie på flyplassen. Fire kontor og møterom med utvidet service: faks, TV-skjermer og catering (tlf. 44 (0) 871 334 4444). En lounge er tilgjengelig i avgangshallen. Servisair Executive Lounge tilbyr en Wi-Fi-tilkobling, TV, telefon og mange andre tjenester.

Handikappede

Funksjonshemmede passasjerer kan bli droppet av og plukket opp rett foran flyplassens inngang. Det er også spesielt reserverte parkeringsplasser. I tillegg til denne flyplassen har rullestol ramper, rullestoler, skilt i punktskrift og tilpassede heiser og toaletter. For mer informasjon om disse fasilitetene (tlf. 44 (0) 871 334 4444).

Andre tjenester

Inne i terminalen er det vekslingskontor, en postkasse og minibanker. FlyTru sikkerhet er en tjeneste (GBP 3.95) til å passere raskere gjennom flyplassen sikkerhet.