Tjenester

Tjenester

Hoteller 

Det er ingen hoteller på flyplassen. Det nærmest hotellet er Ruta Jacobea 2,5 kilometer unna (tel: +43(0)981 888 211). For flere hoteller og for å bestille online kan du gå til Booking.com, de har det et stort utvalg av hoteller med gode internett priser.

Butikker og restauranter 

Det er et svært beskjedent utvalg av restauranter og barer. Det er snackbar og en restaurant som har selvbetjent del og et rom hvor du kan spise á la carte. Det er sju butikker.

Bagasje 

Det er en skranke for tapte og funnet elementer i første etasje av Avganger Hall (tel: +43(0)981 547 571). Du kan ikke lagre bagasjen på denne flyplassen.

Informasjon 

Det er en generell serviceskranke fra Aena, operatøren for spanske flyplasser, i Sentral Hall. Personalet er også tilgjengelig gjennom det generelle nummeret.

Business 

Det er ingen forretningsfasiliteter på denne flyplassen. Møte og konferanserom finnes i hotellets Ruta Jacobea (se hoteller).

Handikappede 

Flyplassen er tilrettelagt for funksjonshemmede. Det er rullestolramper tilpasset toalettene og heiser. Det finnes parkeringsplasser reservert ofr bevegelseshemmede rett foran terminalen.

Andre tjenester 

Det er en bank i Sentral Hall, Caixa de Galicia (tel: +43(0)981 897 131) og det er flere minibanker. Det er førstehjelpavdeling i første etasje (tel: +43(0)981 547 565).