Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen direkte tog til flyplassen. Den Reus Jernbanestasjonen ligger bare noen få kilometer fra flyplassen. Nesten hver eneste kystby på Costa Dorada har en togstasjon. Salou, Cambrils, Tarragona, Mont Roig de Camp, Calafell og Torredembarra er på jernbanen for å spore til Barcelona. Det finnes også en buss som går fra Reus flyplass til Barcelonas største jernbanestasjon, Estació de Sants (se nedenfor).

Bil og buss

Flyplassen ligger på N-420 (T11), om lag 14 kilometer fra Tarragona Center.

Flere bussavganger fra flyplassen (foran ankomsthallen). For eksempel er det en buss til Barcelona Hispano Igualadina (tlf. +34(0)902 447 726). I en og en halv time vil det ta deg til byens jernbanestasjonen Estació de Sants eller Plaza Maria Christina. Billetter er til salgs på bussen. Det finnes også en buss til Tarragona og en buss til reisemål i Salou og Cambrils.

Buss 50 kjører til Reus busstasjonen og Renfe jernbanestasjon for eksempel. Buss avgangstider er på linje med fly ankomster. For mer informasjon, kan du gå til Reus Transport webside eller kontakt (tlf. +34(0)977 300 006).

Bilutleie Reus Lufthavn

Det er mange bilutleiefirmaer på flyplassen: AriquaCrown, Avis, Europcar, Hertz og Sol Mar. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved EasyTerra, sammenligner dette nettstedet flere bilutleiefirmaer og deres priser samtidig.

Taxi

Drosjer er tilgjengelige foran ankomsthallen. En tur til Reus koster ca 18,00 EUR og å Tarragona ca 30,00 EUR. Du kan også bestille en taxi med Taxi Reus (tlf. +34(0)977 345 050).

Flyplass parkering

Flyplassen har ca 500 parkeringsplasser. Parkering er ikke dyrt på flyplassen. Parkering inntil fire dager koster EUR 8,90 max., Etter fire dager koster det EUR 7,10 per dag.