Tjenester

Parkering

Det finnes 1200 parkeringsplasser. Den første timen er gratis, og du betaler € 0.40 for den andre timen, Deretter koster det € 0.75 per time og maks € 7.50 per dag (fra den sjette dagen er det € 6.00).

Tjenester

Hoteller

Det er ikke hoteller på flyplassen. Hotellene og feriestedene på øya sikter hovedsakelig på turister. Det finnes ett fem-stjerne hotell i Fuerteventura: Hotel Elba Palace Golf (tlf: +34(0)928 163 922) i Antigua. For flere hoteller og reservasjoner online kan du gå til Booking.com. De har mange tilbud på hoteller med gode internett priser.

Butikker og restauranter

Det er et rimelig antall butikker og restauranter.

Bagasje

Informasjons skrankene fungerer også som kontor for hittegods. Informasjon er tilgjengelig via det generelle telefonnummeret. Du kan ikke oppbevare bagasje på Fuerteventura Lufthavn.

Informasjon

Du finner to generell informasjons bord fra Aena (Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea, tlf: +34(0)902 404 704) på terminalen.

Business

Flyplassen har ikke tjenester for forretningsreisende, unntatt VIP-loungen i avgangs hallen.

Handikappede

Flyplassen er utmerket tilrettelagt for handikappede. Det finnes rullestol ramper og handikapp toaletter og telefoner. Det er reserverte parkeringsplasser for handikappede foran inngangen til terminalen.

Andre tjenester

Det er ingen bank, men det finnes to minibanker. Det er lekerom for barn i første etasje på terminalen. Førstehjelpsstasjonen er tilgjengelig på telefon: +34(0)928 860 717.