Transport

Lokal transport

Tog

Det er ikke tog forbindelse på fyplassen. Fra Palma er det to togtjenester: vanlige reiser og turist reiser. En tur med den gamle tre-toget til Puerto de Sóller er et must for de fleste turister. Det vanlige togt reiser fra Palma til Inca og videre til Sa Pobla og Manacor.

Bil og buss

Flyplassen lihher åtte kilometer øst for Palma de Mallorca. Fra byen følger du retningen mot Santanyí. Utkjørselen til flyplassen er tydelig indikert.

Utenfor ankomsthallen (Utgang D) er det et busstopp. Buss nr. 1 går til sentum av Palma (Paseo Mallorca) på ca. 30 minutter og til Porto Pí. For mer informasjon ring tlf: +34(0)971 431 024.

Bilutleie Palma de Mallorca Lufthavn

I ankomsthallen finner du skranker for bilutleie selskapene Avis, Europcar-Betacar, Centauro, Europa, Hasso, Hertz, Record og TUI Cars-Ultramar Express. Du kan også bestille leiebil på forhånd ved å bruke tjenestene som EasyTerra tilbyr. De sammenligner prisene til flere leverandører på ett sted.

Taxi

Taxiene står utenfor Utgang D. En tur til Palma de Mallorca tar ca. 15 minutter og koster rundt € 15.00. For andre destinasjoner anbefaler vi å gjøre en klar avtale om prisen! veiledende priser: til Santa Ponsa € 32.00, til Alcudia € 53.00 og til Cala Bona € 62.00.

Flyplass Parkering

I nærheten av terminalen er det et parkeringshus (tlf: +34(0)971 787 598) med fem etasjer og plass til nesten 6000 biler. Underetasjen er reservert for biler som tilhører bilutleie selskapene. Tredje etasje er forbundet til avgangshallen med en bro, og de to øverste etasjene er til langtidsparkering.

Prisene for korttidsparkering: € 0.85 for den første timen, € 0.65 per time etter det, og for hele dagen koster det € 6.75. Langtids parkering koster € 6.75 per dag for de første seks dagene og € 3.20 per dag etter det.