Tjenester

Tjenester

Hoteller

Flyplassen ligger nær Bratislava, der det finnes et stort utvalg av hoteller. Hvis du ønsker å overnatte nærmere flyplassen, så er det to muligheter: City Hotell Bratislava (tel: +421(0)2 2060 6100) og det fasjonable Hotell Kamila (tel: +421(0)2 4594 3611) som er etablert i et slott, og eies av den populære skuespilleren slovakiske Kamila Magalova. For flere hoteller og for å bestille online kan du sjekke Booking.com, her har de et stort utvalg av hoteller med gode internettpriser.

Butikker og restauranter

Det er et begrenset utvalg av butikker, restauranter og barer. Panorama Restaurant (tel: +421 (0) 2 3303 5050) er en á la carte restaurant i andre etasje i avgangshallen.

Bagasje

Det er en skranke for tapt og funnet gods i bagasjen Hall (tel: +421 (0) 2 3303 3389). På andre siden i avgangshallen ved parkeringsplassen er det en skranke der du kan oppbevare bagasjen.

Informasjon

Det er en serviceskranke i ankomsthallen. Videre er det et kontor fra Bratislava Kultur og Informasjon Tjeneste, hvor du kan bestille hotell, og hvor det er kart og brosjyrer for turistattraksjoner. Du kan også kjøpe Bratislava City Card som inkluderer blant annet ubegrenset bruk av offentlig transport.

Business

Det er to VIP salonger med plasser for maksimalt 20 til 50 personer, henholdsvis i andre etasje i avgangshallen, men det er begrenset med forretningstjenester som faks og kopiering. Hotell Kamila (se hoteller) har rom til leie for seminarer og pressekonferanser og tilbyr også tjenester som sekretærstøtte og catering.

Handikappede

Flyplassen er tilrettelagt for funksjonshemmede. Det er rullestolramper, tilpassete heiser og toaletter. Hvis du trenger hjelp kan du ta kontakt med serviceskranken.

Andre tjenester

Det er banker, pengeutvekslingskontorer og minibanker, det er også telefonautomater. Førstehjelp er tilgjengelig i serviceskranken i ankomsthallen.