Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse til Sankt Petersburg Lufthavn.

Bil og buss

Flyplassen ligger 17 kilometer sør for byen og kan lett nås via hovedveien, Moskovsky Prospekt. Der veien blir til Pulkovskoe Shosse tar man enten første vei til høyre for å komme til den internasjonale terminalen eller den andre veien til høyre for å komme til innenlands terminalen.

The Airport Express (tel: 7 (0) 812 388 0845) stopper i begge terminalene og går hvert 20-30 minutter til T-bane stasjonene Moskovskaya og Tekhnologichesky.

Institut og Pushkinskaya er i sentrum av St. Petersburg.

Buss linjer 13 og 39 kobler sammen byen og flyplassen. Linje 13 går fra Pulkovo 2 til undergrunnsstasjon Moskovskaya, mens linje 39 har avgang fra Pulkovo 1 for til den samme T-banestasjon, med stopp på Kievskoe Shosse.

Bilutleie

I ankomsthallen er det skranker for bilutleiefirmaer: Avis, Europcar og Hertz. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved hjelp av servicen som EasyTerra. De sammenligner satsene til ulike utleiere i ett enkelt tilbud.

Taxi

Foran ankomsthallen finnes det et stort utvalg taxier tilgjengelig, selskaper som opererer her er : Peterburgskoe Taxi, Evrotaksi (tel: 7 (0) 812 740 1313) og Fortuna Taxi (tel: 7 (0) 812 322 0000). I tillegg er det minibusser som kjører til Moskovskaya metrostasjon i St. Petersburg, disse er de bare litt dyrere enn en vanlig lokalbuss.

Parkering

Begge terminalene har omfattende parkeringsmuligheter. Parkering på parkeringsplassen ved Pulkovo 2 koster 300 rubler per dag og denne parkeringsplassen koblet til terminalbygget via en gangbro (som er oppvarmet om vinteren). Satsene for parkeringsplasser er 100 rubler i timen. I tillegg finnes det noen gratis parkeringsplasser men disse er uten tilsyn. For ytterligere informasjon om parkering (tel: 7 (0) 812 331 49 51).