Transport

Lokal transport

Tog

Aeroexpress forbinder flyplassen med Belorusskij togstasjon i Moskva. Turen tar 35 minutter.

Bil og buss

Sheremetyevo flyplass ligger 29 kilometer nordvest for Moskva. Reisetid mellom flyplassen og den russiske hovedstaden beløper seg til ca tretti minutter utenfor rushtiden, men i rushtiden kan det lett ta opptil to timer. I din leiebil tar du Leningradskiy Prospekt fra sentrum av den russiske hovedstaden i nordvest. Veien forbinder med Leningradskiy Shosse (motorveien M3) som fører til flyplassen. Avkjøringen til flyplassen er tydelig skiltet.

Busser 851 og 851e (ekspressbuss) koble Sheremetyevo flyplass med t-banestasjonen Rechnoi Vokzal i Moskva. Buss 817 går til T-banestasjonen Planernaya. Du kan også nå disse to undergrunnsstasjoner med minibuss (marshrutka).

Bilutleie Moskva Sheremetyevo Lufthavn

Du kan finne skranke for bilutleie i ankomsthallen av Terminal F. Det er bare ett utleiefirma stede ved Moskva Sheremetyevo Lufthavn: Hertz. For de fleste leiebiler sjåføren må være minst 25 år og ha minst 1 års kjøreopplevelse. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjenesten tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Det er to taxiselskaper stede ved Sheremetyevo Lufthavn. På den internasjonale Terminal F finner du taxier av Transparking. Det er faste priser. En tur til Moskva sentrum koster 1800 rubler.

Flyplass Parkering

Det er rikelig med parkeringsmuligheter ved Moskva Sheremetyevo Lufthavn. Den langsiktige parkeringsplasser finnes til høyre for inngangen veien til flyplassen. Det er en kortsiktig garasje rett foran Terminal F. På flyplassens nettside kan du finne et kart som viser de ulike parkeringsplasser.