Transport

Lokal transport

Tog

AeroExpress-toget går mellom flyplassen og Paveletsky stasjon i Moskva, reisetiden er 40-50 minutter, og en billett koster 120 rubelen. I tillegg går det et tregere tog med samme rute, reisetiden er 70 minutter.

Bil og buss

Den viktigste veien mellom flyplassen og Moskva er Kashirskoe highway, 22 kilometer til den sørlige delen av den russiske hovedstaden. Avkjøringen til flyplassen er klart indikert. 

Fra flyplassen er det moderne ekspressbusser som går til Domodedovskaya Metro i sør Moskva, reisetider er 25-30 minutter og koster 30 rubelen. Lignende busser kjører også til den andre store flyplassen i den russiske hovedstaden, Sheremetyevo reisetiden er 90-120 minutter og koster 200 rubelen. For å komme til Domodedovskaya Metro kan du også bruke minibusser.

Bilutleie - Moskva Domodedovo Internasjonale Lufthavn

I ankomsthallen finner du skranker for bilutleiefirmaene: Europcar, Hertz og Sixt. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved å bruke tjenesten EasyTerra de sammenligner prisene til de ulike utleiefirmaene.

Taxi

Drosjene står foran begge terminaler. En tur til sentrum Moskva koster mellom 1100 og 1800 rubelen, avhengig på selskapet og biltype. Ytterligere informasjon om Taxi priser gjennom (tel: +7 (0) 95 363 2777) eller (tel: +7 (0) 95 363 3089). 

Flyplass Parkering

Det er 4000 parkeringsplasser på denne flyplassen, i alle tilfeller er det gratis å parkere de første 15 minuttene. Rett foran terminalen er det plasser for korttidsparkering som koster 100 rouble per time. Det er et billigere alternativ ved Cargo Terminal som koster 50 rouble per time. Det er langsiktig parkering, nær inngangen til flyplassen, som koster 400 rouble per dag, eller bak Airhotel som koster 300 rouble per dag. Det er et område hvor du kan parkere gratis, men selvfølgelig er det lengst fra terminalen.