Transport

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på flyplassen. Det nærmeste hotellet er Angelo Lufthavn Hotell (tel: +40(0)21 203 6500).I tillegg er det også: Hotel Charter Otopeni flyplass, som ble åpnet i 2006, RIN Hotel og Confort Hotell (tel: +40(0)21 350 4110) rett ved flyplassen. 

Det er en skranke i bagasjeutleveringshallen for reisende som har et rom reservert ved Marriott, Intercontinental eller Hilton. For flere hoteller og for å bestille online kan du sjekke Booking.com, her har de et stort utvalg av hoteller med gode internettpriser.

Butikker og restauranter

Det finnes noen snackbarer og restauranter i avgangshallen, det er også flere automater for kaffe, te, brus og snacks. Utvalget av butikker er beskjedent, omfatter en vinbutikk, det er også en butikk som selger rumenske suvenirer. 

Bagasje

Det er en luke for tapt og funnet gods i bagasjeutleveringshallen. Avhengig av hvilket flyselskap du flyr med, kan du kontakte Menzies, for Air France, Air Moldova, Alitalia, British Airways, tsjekkisk Airlines og tyrkiske Airlines (tel: +40 (0) 21 204 2675), Globeground for Aeroflot, Austrian Airlines , Cimber Air, El-Al, Hemus Air, KLM / Northwest, Continental Airlines, Lot, Lufthansa, Malev, Olympic Airways, sveitsiske og SyrianAir (tel: +40 (0) 21 204 1043) eller Tarom, for andre flyselskaper og generelt (tel: +40 (0) 21 201 4976).

Informasjon

I begge terminalene er det informasjonsskranker som også er tilgjengelig på telefon (tel: +40 (0) 21 204 1200) og (tel: +40 (0) 21 204 1210).

Business

VIP loungen tilbyr business fasiliteter som faks, kopiering og internett. Informasjon får du på hovedtelefonnummeret. Omfattende fasiliteter og møterom er tilgjengelig på Golden Tulip Sky Gate Hotel (se hoteller). 

Handikappede

Flyselskapet har godt tilrettelagt for funksjonshemmede. Det er rullestolsramper, tilpassete heiser og toaletter. 

Andre tjenester

Det er en bank (rumensk Bank for Development) og i den internasjonale ankomsthallen og avgangshallen er det minibanker og pengeutvekslingsautomater. Det er et postkontor i avgangshallen. Det er en internettkafe i første etasje i avgangshallen. Videre er det en frisør og et apotek. I avgangshallen og i ankomsthallen er det spesielle telefoner hvor du kan rette en direkte forespørsel om førstehjelp.