Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det finnes ikke hoteller på flyplassen, men det er hoteller i hotell-distriktet i Funchal (vest for byen). For flere hoteller og reservasjoner online kan du gå til Booking.com. De har mange tilbud på hoteller med gode internett priser.

Butikker og restauranter

Flyplassen har begrenset antall barer, restauranter og butikker. Inkludert Aldeasa Duty Free Shop i avgangs hallen. Videre, du kan kjøpe lokale produkter her også (inkludert viner).

I øverste etasje (3. etasje) har du en vakker utsikt over flyene fra restauranten.

Bagasje

Politistasjonen i nærheten av terminalen fungerer også som kontoret for hittegods (tlf: +351(0)291 520 889). I underetasjen får du oppbevare bagasje (pris: € 1.50 per dag).

Informasjon

Madeira Airport Information Desk finner du i 1. etasje (ankomsthallen). Det finnes et kontor fra et turistbyrå i underetasjen (tlf: +351(0)291 524 933) og et reservasjonsbord for Madeira Rural (for å bestille overnatting ute på landet, tlf: +351(0)291 520 868).

Business

Madeira Lufthavn har to VIP Lounger, én i underetasjen og én i 1. etasje. Flyplassen tilbyr personlig eskorte til og fra flyplassen. Den mest omfattende servicen koster € 100 (to personlige assistenter for en gruppe på maks ti personer).

Handikappede

Heisene og toalettene er tilrettelagt for handikappede, men bortsett fra dette er det begrenset hjelp for handikappede. Det er ingen ordnet frakt som hjelper handikappede til og fra flyplassen.

Andre tjenester

Det er trådløs internettforbindelse på flyplassen. Det er to banker, et vekslekontor og minibanker. Det er også et postkontor i ankomsthallen.