Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på flyplassen, men flyplassen ligger i nærheten av sentrum hvor det er et stort utvalg av hoteller. Det nærmeste store hotellet er Belfast Hilton (tel: +44(0)28 9027 7000) tre kilometer fra flyplassen. For flere hoteller og for å bestille online kan du gå til Booking.com, de har et stort utvalg av hoteller med gode internettpriser.

Butikker og restauranter

Det er et begrenset antall butikker, restauranter og barer. Det finnes noen snackbarer og det er en restaurant. Det finnes noen avis kiosker og suvenirbutikker. 

Bagasje

Kontakt den generelle serviceskranken for hittegods. Det finnes ingen fasiliteter for å oppbevare bagasjen.

Informasjon

Det finnes en tjenesteskranke i ankomsthallen som er tilgjengelig via det generelle telefonnummeret. Du kan også stille spørsmål om hoteller og attraksjoner i Belfast.

Business

I Konferanse Suite (tel: +44 (0) 28 9093 5265) er det kontorer og møterom til leie for maksimalt 40 personer. En faksmaskin, kopimaskin og audiovisuelt utstyr er tilstede og catering er også mulig, dette forretningssenteret tilbyr også sekretærhjelp.

Handikappede

Flyplassen er utmerket tilrettelagt for funksjonshemmede. Det er rullestolramper, tilpassede heiser, toaletter og telefoner. Det finnes også en spesiell senket innsjekkingsskranke. Noen av flyplassens personale er opplært i enkelt tegnspråk. For å bruke teksttelefon eller teleslynge kan du kontakte serviceskranken. Det er reserverte parkeringsplasser for bevegelseshemmede, i nærheten av terminalen og det er telefoner på alle områder for parkering som du kan bruke til å be om hjelp.

Andre tjenester

I ankomsthallen er det ingen banker eller vekslingskontorer, men det finnes minibanker. Videre er det en internett-kafé og trådløst internett er også tilgjengelig.