Tjenester

Tjenester

Hoteller

Park Plaza Belfast (tel: +44(0)28 9442 7000) ligger i gangavstand fra terminalen. Et annet hotell i området er Dunadry Hotel & Country Club (tel: +44(0)28 9443 4343). Du kan bestille hotell i skranken fra Belfast Welcome Center (tel: 44 (0) 28 9024 6609) i ankomsthallen. For flere hoteller og for å bestille online kan du gå til Booking.com, de har et stort utvalg av hoteller til gode internettpriser.

Butikker og restauranter

Belfast Internasjonal Lufthavn har et rimelig utvalg av butikker, restauranter og barer. Det er snackbarer, kafeer, restaurant og vinbar. På shoppingområdet kan du finne blant annet en suvenirbutikk med typiske produkter fra Nord-Irland, kalt "Taste of Ulster".

Bagasje

Du kan gå til tjenesteskranken for tapt og funnet bagasje. Du kan ikke oppbevare bagasjen, men du kan la nøklene ligge i serviceskranken for £ 5,00.

Informasjon

Det finnes en informasjonsskranke, flyplassens informasjonsskranke på første nivå. De ansatte gir også informasjon om offentlig transport. Det er også dataskjermer i ankomsthallen med turistinformasjon.

Business

Businessanlegg finnes i The Business Lounge, som for eksempel internett, fax og telefon. Business Class passasjerer har fri adgang til salongen, og andre passasjerer må betale £ 9,50. Møterom i Fitzwilliam International Hotel og Dunadry Hotel & Country Club (se Hoteller).

Handikappede

Terminalbygget ble fullstendig renovert og tilrettelagt for funksjonshemmede i 2004. Det finnes rullestolramper, heiser, handikaptoalett og telefoner, inkludert tekst-telefoner. Flyplassens personell har fått opplæring i enkelt tegnspråk. Det er reserverte parkeringsplasser for bevegelseshemmede i nærheten av terminalen, og du kan be om hjelp til transport av bagasjen din.

Andre tjenester

Det er ingen banker på flyplassen, men det finnes et vekslingskontor (Travelex) og minibanker. Et lite postkontor, datamaskiner med internett og trådløst internett er også tilgjengelig. Du kan finne et stillesenter ved siden av skrankene for bilutleiefirmaer.