Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det finnes ikke hoteller på flyplassen. Det nærmeste hotellet er Novotel Eindhoven Airport (2 km, tlf: +31(0)40 252 6575). For flere hoteller og reservasjoner online kan du gå til Booking.com. De har mange tilbud på hoteller med gode internett priser.

Butikker og restauranter

Det finnes en butikk med diverse varer (Shop & Fly). Restauranten Belvedair har forskjellige etableringer: en bar i underetasjen til avgangs hallen og veldig mange utvalg i første etasje som består av selvbetjening og en á la carte restaurant.

Bagasje

Det finnes bagasjevogner på Eindhoven Lufthavn, men du må betale pant på en eller to euro. Du kan oppbevare bagasje i avgangs hallen. Ved informasjons skranken må du rapportere savnet bagasje.

Informasjon

Det er en informasjons skranke (tlf: +31(0)40 291 9818) i sentral hallen hvor du kan forhøre deg om flytider, overnattings muligheter, offentlig transport og hoteller. Du kan også kjøpe frimerker, telefon kort, aviser og diverse gave produkter her.

Business

Et Business senter befinner seg i første etasje hvor du kan bruke flere tjenester (telefon, faks, kopimaskin, datamaskiner). Der finnes kontorer og møterom til leie. Videre er det en lounge som kaller Business Room som har kobling for bærbare PC´er.

Handikappede

De fleste hjelpemidler finner du i underetasjen unntatt restauranten i Business senteret. Denne er ankommelig med en tilpassen heis. Det finnes også handikapptoaletter og rullestol ramper. Rullestoler er tilgjengelige på Eindhoven Handling (tlf: +31(0)40 251 6142).

Det er reserverte plasser på parkering P1 for handikappede passasjerer. Du betaler avgiftene som gjelder for P4.

Andre tjenester

Det finnes minibanker og strådløs internett forbindelse på terminalen. Det er også et legekontor (Travel Doctor) i første etasje hvor du kan få bl.a vaksiner. Denne fungerer også som førstehjelpsstasjon som du kan tilkalle fra informasjons skranken.