Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen tog som går på Malta.

Bil og buss

Ruten til Valleta er tydelig angitt på trafikkskilt. Fra flyplassen følger du den første retningen til Marsa, da er du allerede på vei til Valletta.

Busslinje 8 opprettholder forbindelsen mellom flyplassen og sentrum av Valletta, denne bussen går regelmessig fra busstoppet foran avgangshallen, reisetid til sentrum av Valletta er 30 minutter.

Bilutleie - Malta Lufthavn

I ankomsthallen finner du skranker for bilutleiefirmaer: Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National, Sixt og Thrifty. Du kan også bestille en leiebil på for forhånd ved å bruke tjenesten EasyTerra, de sammenligner prisene til flere firmaer i et enkelt søk.

Taxi

I ankomsthallen er det en skranke hvor du kan kjøpe billetter til taxi, det er faste priser for alle destinasjoner i Malta. Det koster €13,98 til Valletta.

Flyplass Parkering - Malta Lufthavn

Det er en parkeringsplass i direkte tilknytning til terminalbygget med plass til 650 biler, de første ti minuttene er gratis, opptil tre timers parkering koster €1,40, første dag koster €4,65 og €2,90 per dag etterpå. For nærmere informasjon ring Sterling Parks Ltd (tel: +356(0)2369 6475).