Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen tog som opererer på Kypros.

Bil og buss

Larnaca Lufthavn ligger fem kilometer sør for byen Larnaca på sørkysten av Kypros, hvor de viktigste turiststrendene ligger, hovedstaden Nikosia er 40 kilometer mot nord.

En bybussen går hver time til sentrum av Larnaca, denne bussen opererer kun mandag til fredag, dessuten er det også en Intercity Buss, en grønn buss (tel: +357(0)24 643 492) som går til Nikosia.

Bilutleie - Kypros Lufthavn

Det finnes kontorer til ti bilutleiefirmaer: Argus, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National Astra, Petsas, Thames, Sixt og Thrifty. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved hjelp av tjenesten EasyTerra, de sammenligner satsene av flere tilbydere i et enkelt tilbud.

Taxi

Det er et skilt som henger i ankomsthallen med gjeldende taxi priser til de ulike destinasjoner. Drosjer er parkert foran ankomsthallen. Kypros Flyplass Transport (tel: +357(0)26 323 422) og Akropolis Transport (tel: +357(0)24 622 000) tar seg av transport med taxi og minibuss.

Flyplass Parkering

Det er et stort parkeringsområde foran terminalen, er det ingen forskjell mellom korttids- og langtids parkering, du betaler et fast beløp per time, men prisen er uansett lav.