Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på flyplassen. Det nærmeste hotellet er i Ronchi dei Legionari - 3 kilometer og i Monfalcone - 5 kilometer, for eksempel Doge Inn Airport Hotel (tel: +39(0)481 779401). For flere hoteller og for å bestille online kan du gå til Booking.com, har de et stort utvalg av hoteller med gode internett priser.

Butikker og restauranter

Det er et begrenset utvalg av spise og drikkesteder i terminalen. Det er to snackbarer og en restaurant. Der er et rimelig shoppingområde som heter ‘La Plazetta’.

Bagasje

Det er en skranke for tapt og funnet elementer ved bagasjebeltet (tel: +39(0)481 773227). Du kan ikke lagre bagasjen på denne flyplassen.

Informasjon

Det er informasjonskranke i ankomsthallen, som også er tilgjengelig gjennom generell telefonnummer. I tillegg er det et vindu for Tourism Bureau her kan du blant annet få informasjon om offentlig transport.

Business

FVG Cardholders (Blå eller Gull) kan bruke VIP-Lounge gratis. Det er også to møterom. Informasjon gjennom (tel: +39(0)481 773224).

Handikappede 

Det er reserverte parkeringsplasser for funksjonshemmede og flyplassen har også tilpassete toalett og telefoner. Assistanse er tilgjengelig via tjenesteskranken.

Andre tjenester

Det er banker, pengevekslingskontorer og minibanker, det er også et postkontor. Trådløst internett er tilgjengelig på hele terminalen og det er også datamaskiner med internett i ankomsthallen. Førstehjelp (tel: +39(0)481 474590) er tilgjengelig gjennom den generelle serviceskranken.