Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen direkte tog til flyplassen. Den nærmeste store togstasjonen er i Trapani. Det er busser til Trapani (se nedenfor). For mer informasjon, vennligst besøk Italiensk Jernbane webside.

Bil og buss

Flyplassen ligger ca 15 kilometer sør for Trapani Center og 90 kilometer fra Palermo. Det er i nærheten av motorveien A29 til Palermo. Trapani kan nås via SP21 eller SS115.

Det finnes en bussholdeplass foran terminalen. Det er busser til Trapani, Marsala. Palermo, Mazara del Vallo, Castelvetrano, Erice, Spiacca og Agrigento Terravision driver busstransport fra flyplassen til Palermo (EUR 12,00) og andre sicilianske steder.

Bilutleie Trapani Lufthavn

Det er mange bilutleiefirmaer på flyplassen: Avis, Europcar, Hertz, Maggiore, Nolomania og Sixt. Du kan også bestille en leiebil på EasyTerra, sammenligner dette nettstedet priser på mange bilutleiefirmaer samtidig.

Taxi

Drosjer parkert foran terminalen. En taxi tur til Trapani koster rundt 30,00 EUR.

Flyplass Parkering

Det er to parkeringsplasser for kort sikt og lang sikt parkering, med totalt 563 parkeringsplasser. Langtidsparkering koster 26,00 EUR for de 4 første dagene og etter det koster det EUR 5,00 ekstra per dag. Korttidsparkering koster EUR 5,00 per 2 timer, 20,00 EUR per 24 timer og 4 dager koster 50,00 EUR.