Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ikke hoteller på flyplassen, men Pisa er så nær at dette ikke er et problem. Jolly Hotel Cavalieri (tlf: +39(0)50 43290) og Hotel D'Azeglio (tlf: +39(0)50 500 310) ligger i Pisa sentrum, to kilometer fra flyplassen. For flere hoteller og reservasjoner online kan du gå til Booking.com. De har mange tilbud på hoteller med gode internett priser.

Butikker og restauranter

Pisa Lufthavn har et vakkert shopping område som kalles “La Corte”. I tillegg til de vanlige tilbudene av butikker finnes det også en frisørsalong for menn og kvinner. Det er en tax free butikk for passasjerene, som riktig nok heter “Free Shop”.

Du finner en bar og en pizza restaurant i midt-hallen. I første etasje på terminalen er det en selvbetjenings restaurant, Puccini. Videre har du en à la cart restaurant, Mascagni.

Bagasje

Du kan oppbevare bagasje ved den generelle informasjons skranken til en pris på € 7.00 per dag.

Informasjon

Du finner en generell informasjons skranke i ankomsthallen (tlf:: +39(0)50 849 300). Du kan også kjøpe buss- og tog billetter her. Turistinformasjon finner du rett utenfor ankomsthallen (tlf: +39(0)50 503 700).

Business

Pisa Airport Business Center har et konferanserom (kapasitet for 50 personer) og to små møterom. Du kan bestille disse rommene på tlf: +39(0)50 849200. Medlemmer som har Galileo Gold Card (årsavgift € 550) får 25% rabatt.

Flyplassen har en VIP Lounge som er åpen for business class passasjerer, medlemmer med Galileo Gold Card, eller til dem som betaler € 9.50 på flyplassens billettkontor. Denne loungen er i første etasje og har internett forbindelse.

Handikappede

Flyplassen er veldig godt tilrettelagt for handikappede. Det finnes rullestol ramper og tilpassede toaletter og telefoner. Handikappede som reiser alene kan få assistanse til flyet.

Andre tjenester

Hopp-på billetter kan du få kjøpt på selve flyplassen (tlf: +39(0)50 849404). Det er til og med tog billetter å få kjøpt på Gatwick Lufthavn til Victoria Station i London!

Flyplassen har offentlige datamaskiner med internett forbindelse (Telelink Internet Kiosk). I første etasje er det en bank (Cassa di Risparmio di Pisa), en minibank og et postkontor. I “La Corte” shopping-området er det et vekslekontor.

Videre, det finnes en vaksinasjons klinikk på flyplassen (tlf: +39(0)50 43076).