Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på flyplassen, men det er direkte forbindelse med busstransport til: Borgo di Campagna - 6 kilometer, Hotell Stefania - 7 kilometer, Hotell Ollastu - 9 kilometer, Hotell Fenicottero Rosa - 11 kilometer, Hotell Colonna San Marco - 15 kilometer og Arathena - 17 kilometer. For flere hoteller og for å bestille online kan du gå til  Booking.com, de har de et stort utvalg av hoteller med gode online priser.

Butikker og restauranter

Det er et rimelig utvalg av butikker, barer og restauranter i Olbia Lufthavn og det er blant annet en a la carte restaurant.

Bagasje

Ved siden av parkeringsplassen kan du finne fasiliteter for å lagre bagasje, denne tjenesten er kun åpen mellom 07:00-23:00 og kun tilgjengelig for passasjerer, du må presentere en flybillett og legitimasjon. Normal størrelse bagasje kan lagres for €5,00 per dag og større bagasje koster €7,00 per dag. Informasjon kan hentes i informasjonsdisken (se nedenfor). Hittegods finnes i avgangshallen (tel: +39 (0) 789 563 456), den er åpen fra 07:30 til dagens siste fly.

Informasjon

Det er en informasjonsskranke i ankomsthallen (tel: +39(0)789 563 444), hvor du kan få informasjon om flyplassen og flyturen, samt informasjon om transport til de viktigste reisemålene og aktiviteter som tilbys i Sardinia, du kan også reservere hotellrom.

Business

På terminalens messasin er det et konferansesenter som er et opplæringssenter for studenter i turisme treningsprogrammet ved Universitetet i Sassari. Det er et lite og stort møterom for opptil 250 personer og kontorer som tilbyr komplette anlegg, senteret tilbyr også sekretærtjenester, dessuten er det fem salonger og en VIP- lounge.

Handikappede

Den nye terminalen er fullstendig tilrettelagt for bevegelseshemmede med rullestol ramper, tilpassede toaletter, heiser og telefoner. Nær terminalen er det 40 parkeringsplasser reservert for funksjonshemmede.

Andre tjenester

Førstehjelpsstasjon (tel: +39(0)789 68319) er på shoppingområdet i flyplassen nær politistasjonen. I avgangshallen er det to banker. Banca di Sassari og Banca Sanpaolo Imi, Minibanker er egnet for alle bankkort med Cirrus eller Maestro logo.