Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse til flyplassen.

Bil og buss

Flyplassen ligger syv kilometer nordøst for Napoli og er lett tilgjengelig fra sentrum. Ta "Tangenziale" i retning av Capodichino og deretter avkjørselen "Secondigliano/Aeroporto".

Bussene kjører (ANM) fra flyplassen til sentrum av Napoli (jernbanestasjonen Napoli Sentral) og videre til havnen. Skytte busser går også til jernbanestasjonen og til Piazza Municipio i sentrum av Napoli. 

Bilutleie - Napoli Lufthavn

Du kan finne skranker for ulike leiebilselskaper i ankomsthallen, herunder, Avis, Europcar, Hertz, Maggiore/National, Sixt og Thrifty. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved hjelp av tjenesten EasyTerra tilbyr, de sammenligner prisene til de ulike leiebilfirmaene i et enkelt tilbud.

Taxi

Drosjene står foran ankomsthallen. Be sjåføren bruke taksameteret eller gjør en klar avtale om prisen på turen.

Flyplass Parkering

Kortsiktig parkering er tilgjengelig på områdene P3 (dekket), P4 og P6, må du betale € 3,50 per time for de første to timer, seks timer med parkering koster € 6,00 og 24 timer koster € 25,00. P1 er området for langtidsparkering, der du betaler € 14,00 for den første dagen og € 12,00 per dag etter det. 

På nettsiden kan du se i sanntid hvor parkeringsplasser er tilgjengelig. Assistenttjenester tilbys av Quick No Problem Parking i P5 (tel: +39(0)817 896 366).