Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på flyplassen. Den nye Novotel Firenze Nord Aeroporto (tel: +39(0)55 308338) ligger to kilometer fra flyplassen. Det finnes mange hoteller i Firenze. For flere hoteller og for å reservere online kan du gå til Booking.com, de har et stort utvalg av hoteller med gode internettpriser.

For ytterligere informasjon se vår side om hoteller i Florence.

Butikker og restauranter

Flyplassen har et rimelig utvalg av butikker. Både i området tilgjengelig for alle, og i området bare for reisende, finnes det noen få coffee shops, barer og en selvbetjent restaurant.

Bagasje 

Skranke for hittegods finner du i ankomsthallen (tel: +39(0)55 3061302).

Informasjon

I ankomsthallen finner du en skranke med informasjon om flyplassen og flyreiser (tel: +39 (0) 55 3061300) og en egen skranke for Turistinformasjon (tel: +39(0)55 315874).

Business

Alle passasjerer med ombordstigningskort har tilgang til "Massacio Lounge" på første nivå i avgangshallen. Her finner du også kontorer til leie, utstyrt med datamaskiner med internettilkobling. Videre har flyplassen et møterom med plass til maksimalt ti personer. Du må bestille dem, minimum 10 dager i forveien.

Handikappede

Flyplassen er lett tilgjengelig for handikappede. Det finnes rullestolramper, tilpassede heiser, toaletter og telefoner. Utenfor avgangshallen finnes det en egen skranke hvor passasjerene kan be om hjelp.

Andre tjenester

Alle vanlige tjenester er tilgjengelige på flyplassen, herunder banker, vekslingskontorer, minibanker, postkontor og en førstehjelpspost.