Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen direkteforbindelse til flyplassen. Men det er en vanlig buss til Cagliari (se nedenfor). Cagliaris Busstasjonen ligger ved siden av jernbanestasjonen.

Bil og buss

Flyplassen ligger ca 6 kilometer fra sentrum av Cagliari på firefelts motorveier S130. Ta Via del Trasvolatori utgang.

Bussen fra flyplassen til sentrum Cagliari går hvert 30. minutt. For å komme til Piazza Matteotti tar 15 minutter og koster mindre enn en euro. Den bokhandel i første etasje selger bussbilletter. For mer informasjon vennligst besøk busselskap webside (tlf. +39 (0)70 4098327).

Bilutleie Cagliari Lufthavn

Den bilutleiefirmaer ligger i første etasje (AutoEuropa, EasyCar, Sardinya, Eurorent, MidaRent, Pinna, Matta, Ruvioli, Pintauro, AM Service, Dollar Thrifty-Italia av biler og budsjett). Du kan også gjøre en reservasjon på forhånd med EasyTerra, sammenligner denne nettsiden mange bilutleiefirmaer og deres priser samtidig.

Taxi

Drosjer er stasjonert utenfor ankomsthallen. En tur til sentrum Cagliari koster ca EUR 10,00. Du kan også bestille en taxi, for eksempel med Radiotaxi (tlf. + 39(0)70 400 101).

Flyplass parkering

Flyplassen har 1700 parkeringsplasser. Det finnes noen gratis plasser for å slippe passasjerer av og plukke dem opp. I tillegg til at det finnes flere parkering alternativer: Land Side Car Park for korttidsparkering (18,00 EUR for en dag) og en multi-etasjes parkeringshus for langtidsparkering (EUR 9,00 per dag).