Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse til flyplassen. En buss går til sentrum av Brindisi. Togene går til steder som Lecce og Bari fra jernbanestasjonen ved Via Bastioni Carlo V.

Bil og buss 

Flyplassen ligger rett ved Brindisi, langs SS16/SS379. Ruten til byen er tydelig angitt. Lecce ligger lengre sør, fra Brindisi følger man SS613, det er 45 kilometer og reisetiden er ca 40 minutter.

En lokal buss går mellom flyplassen og sentrum av Brindisi i forbindelse med ankomster og avreiser, reisetiden er ca 30 minutter, og en billett koster € 3,00. Det er en vanlig buss som går til Lecce og reisetiden er ca 45 minutter.

Bilutleie - Brindisi Lufthavn

I ankomsthallen finner du skranker for bilutleiefirmaene: Avis, Europcar, Hertz, Maggiore, Sixt og Thrifty. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved å bruke tjenesten EasyTerra, her sammenliknes de ulike prisene, og gir det et godt tilbud.

Taxi

Drosjene finnes utenfor ankomsthallen (tel: +39(0)831 597901), vær sikker på at sjåføren har startet taksatameteret, eller at dere har blitt enige om en pris før du setter deg i bilen.

Flyplass Parkering

Det er en parkeringsplass rett foran terminalen. Det finnes forskjellige områder for korttids og langtidsparkering, prisene er: opptil 2 timer € 1,80, opptil 8 timer € 4,70, opptil 24 timer € 10,00, deretter opp til tredje dag € 10,00 per dag, fra fjerde til sjuende dag € 8,00 per dag og € 4,80 per dag.