Transport

Lokal transport

Tog 

Bari Lufthavn har ingen togforbindelse, men Templesta busser (se nedenfor) går til jernbanestasjonen i byen. Det går ekspresstog fra Bari til bl.a. Napoli og Roma.

Bil og buss 

Flyplassen er tilgjengelig fra ringveien rundt Bari, fra nord følger man anvisningene Foggia, og fra sør følger man SP 271. Fra Foggia kan du nå flyplassen fra motorveien SS16 hvor avkjøringen til flyplassen er tydelig angitt.

Flyplassen har to bussforbindelser. Det er den vanlige bybussen (Ambat linje 16) som gjør flere stopp som Via Capitaneo, Via Ranieri og Via Diaz. Man må vanligvis vente en time på at bussen Amtab skal gå. Skyttelbussen (Tempesta) er dyrere, men den går ofte og tar deg direkte til sentrum (Piazza Aldo Moro)

Bilutleie - Bari Lufthavn 

I ankomsthallen finner du skranker for bilutleiefirmaene: Auto Europa, Avis, Europcar, Hertz, Maggiore, Thrifty, Win Rent, Quicar og Targarent. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved å bruke tjenesten EasyTerra, de sammenligner prisene til de ulike utleiefirmaene.

Taxi

Drosjene står foran ankomsthallen (tel: +39(0)80 554 3333). En tur til Bari tar 25 minutter og koster ca € 20,00.

Flyplass Parkering

Flyplassen har totalt 2300 parkeringsplasser. Det er korttidsparkering i P14 og P4 rett foran terminalen, rett bak dem er parkeringshus PM hvor det koster € 6,00 for de første 6 timer eller € 14,50 per dag.

P2 og P3 er ment for langtidsparkering og koster € 9,30 per dag de første 3 dagene. Når du nærmer Bari Lufthavn vil den første parkeringsplassen du ser, være P15, det er ganske langt fra terminalen, men du kan parkere der gratis, hvis det ikke er fullt, fordi det er mindre enn 200 plasser.