Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det nærmest hotellet, er beskjedene Alex Motel (tel: +354(0)421 2800) med hytter, sovesaler og camping plasser. Det går en gratis skytte buss til dette hotellet. I Keflavik kan du velge mellom Hotell Keflavik (tel: +354(0)420 7000) og Icelandair Flughotell (tel: +354(0)421 5222). For flere hoteller og for å bestille online kan du gå til Booking.com, har de et stort utvalg av hoteller med gode internett priser.

Butikker og restauranter

Leifur Eiríksson Air Terminal har et bredt utvalg av butikker. I motsetning til mange andre flyplasser er Duty Free varer tilgjengelig ved ankomst. Siden alkoholholdige drikker er svært dyrt på Island, unngår de fleste reisende å kjøpe det her, ikke engang islendingene.

Det er noe få barer og restauranter. En del av Café Europe (for flyreiser til det europeiske fastlandet) og Café International (for flyreiser til USA og Storbritannia) har vært arrangert som á la carte restaurant.

Bagasje 

Bagasjehåndteringen på Keflavik flyplass er svært effektiv. Politiposten i terminalen (tel: +354(0)425 0678) fungerer også som en skranke for hittegods.

Informasjon 

Det er informasjons stands fra Icelandair i Bagasjehallen, i transitthallen og ved innsjekkingsskrankene. Det er også et kontor for det islandske Bureau of Tourism i ankomsthallen.

Business 

Icelandair Executive Saga Lounge, (tel: +354(0)425 0248) nær Gate 6, tilbyr telefon, faks og datamaskiner med internett. Det finnes også dusjmuligheter. Møtelokaler er tilgjengelig i Icelandair Flughotel.

Handikappede 

Flyplassen er lett tilgjengelig for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper, tilpasset toalett og telefoner. Det er reservert parkeringsplasser rett foran terminalen for funksjonshemmede.

Andre tjenester 

Det er banker, pengevekslingskontorer og minibanker. Du kan finne telefoner i transitthallen som opererer med telefonkort fra AT&T, MCI og SPRINT, i samme hall er det en lekeplass for barn. Trådløst internett er tilgjengelig.