Transport

Lokal Transport

Tog

Dublin lufthavn har ingen togforbindelse. Det er imidlertid planlagt å koble flyplassen til Dublin med en egen metroforbindelse. Hvis du vil reise med tog, kan du ta buss 748 fra Dublin Bus til Heuston- og Connolly- stasjonene.

Bil og buss

Flyplassen er lett tilgjengelig, og ligger ved motorvei M1 og utgangen er på ringvei Dublin ( M50).

Det er mange bussforbindelser mellom lufthavn og forskjellige destinasjoner i Irland AirCoach og Dublin Buss har ruter til Dublin for €7,00 og €5,00. Aircoach har destinasjoner mer lengre sør og nord. Buss Eireann driver en rask rute mellom Dublin og Belfast som stopper innom flyplassen. JJ Kavanagh har bussforbindelser til sør, mens Citylink en busselskapet som dra til destinasjoner vest i landet. Busstoppet er like ved utgangen av ankomsthallen.

Bilutleie - Dublin Lufthavn

Leiebilselskapene på Dublin lufthavn er: Avis, Budget, Europcar, Hertz, Murrays og National . Med disse selskapene kan du leie bil på stedet, med du kan også bestille bil på forhånd med: Argus, Atlas, Dan Dooley, Hamills, Malone, Sixt og Thrifty. Du kan også reservere en leiebil på forhånd ved å brukte tjenesten som EasyTerra tilbyr. De sammenligner satsene som de forskjellige leiebilselskapene opererer med et enkelt søk.

Taxi

Drosjeholdeplassen er på fremsiden av ankomsthallen. Alle drosjene har taksameter, med de blir kun brukt til destinasjoner innenfor en sone kalt Dublin City Taxi Metered Area. Utenom dette må du avtale pris på forhånd. En tur til Dublin sentrum koster ca. €20,00, men det kan forekomme ekstra avgifter for bagasje, og forskjellige takster for kveld og helg. 

Limousiner service med sjåfør bestilles med ECL (tel: +353(0)1 842 0249).

Flyplass Parkering

Passasjerer kan bli droppet av i området for avgangshallen, men dette er kun for å slippe av passasjerer. Veien ved ankomsthallen tillater ikke private kjøretøy, og etterlatte biler vil bil tauet.

Bortenfor terminalen er det et parkeringshus for korttidsparkering. Grunnprisen er på € 1,50 for en halvtime, og opptil €30,00 for hele dagen. Langtidsparkeringen er på østsiden av flyplassen, og prisen er € 8,50 per dag. Det er en skyttelbuss fra parkeringen til terminalen. For mer informasjon rundt parkeringen på Dublin lufthavn ring (tel: +353(0)1 814 4828).

For den travle forretningsreisende som regelmessig bruker Dublin lufthavn er det Collinstown Executive Car Parkering Service, hvor du laster av foran terminalen, og en sjåfør vil parkere bilen din (tel: +353 (0)1 814 4895).