Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med Perpignan Lufthavn. Nærmeste togstasjon er Perpignan selv.

Bil og buss

Flyplassen ligger 3 km nord for Perpignan, og er lett tilgjengelig med leiebil. Fra flyplassen på D117 forbinder med bomveg A9 (som forbinder Toulouse og Montpellier med Barcelona i Spania) og parallelle veien D900 som fører til Perpignan sentrum. Du kan også fortsette på D117 for å komme seg til sentrum.

Direkte etter fly ankomster en ShuttleDirect skyttelbuss går til Perpignan sentrum, kostnader: € 4,50.

Bilutleie Perpignan Lufthavn

For en så liten flyplass er det mange bilutleiefirmaer stede på Perpignan Lufthavn. Det er ikke mindre enn seks selskaper: Ada, Avis, Hertz, Europcar, National / Citer og Sixt. Tellerne kan bli funnet i nærheten av bagasjen kravet. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjenesten tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Drosjer kan bli funnet rett utenfor ankomsthallen. Alle drosjer har en meter. For en tur til Perpignan sentrum betaler du ca € 15.00. Du kan bestille taxi via +33 (0) 4 6835 1515.

Flyplass Parkering

Parkeringsplass P1 kan romme nærmere 800 biler. De første 15 minuttene kan du parkere gratis, den neste timen kostnadene € 1,60 og deretter € 0,60 per time. Parkeringsplass P2 er reservert for leiebiler. Se etter skiltet "Park Louers". Du kan enkelt gå glipp av denne exit, men ingen bekymringer: fortsett forbi terminalen og deretter snu.