Tjenester

Tjenester

Hoteller

Følgende hoteller har direkte gratis shuttle busser til og fra flyplassen: Holiday Inn Resort (tlf: +33(0)4 9314 8000), Novotel Nice Aéroport Cap 3000 (tlf: +33(0)4 9331 6115), Novotel Nice Arenas Aéroport (tlf: +33(0)4 9321 2250) og Campanile Nice Côte d'Azur (tlf: +33(0)4 9321 2020). Bussene til “Navettes Hôtels” stopper utenfor ankomsthallen. For mer informasjon om hoteller og reservasjoner online kan du gå til Booking.com. De har mange tilbud på hoteller med gode internett priser. For mer informasjon henviser vi til vår side om hoteller i Nice.

Butikker og restauranter

På den viktigste flyplassen i Côte d'Azur, senteret for sofistikert nytelse og glede, er det ikke mangel på butikker, barer og restauranter. Men du må betale mye for å spise, drikke og annet i de fleste butikkene.

Bagasje

Service Center tar seg av bagasje oppbevaring og hittegods (se Informasjon).

Informasjon

I alle terminalene er det informasjons skranker. I Terminal 1 befinner de seg både i ankomsthallen og avgangshallen, og i Terminal 2 er det bare én skranke i ankomsthallen. Det samme gjelder for turist informasjons skranker.

Videre er det flere såkalte Service Centere hvor de har en rekke tjenester: bagasje oppbevaring, hittegods, vaskerier, levering eller mottagelse av dokumenter, fakser, kopimaskiner, osv.

Business

Nice Lufthavn har et omfattende Business Center, (tlf: +33(0)820 423 333). I første etasje på Terminal 1 er det seks møterom og et konferanserom med kapasitet for 250 personer. Det store rommet kan deles til to eller fire rom. I andre etasje på Terminal 2 er det syv møterom med et areal på 15 m² til 50 m². Du kan reservere disse rommene på websiden via “Centre d'Affaires”.

Til de som ofte benytter Nice Lufthavn finnes det såkalte Club Airport Premier program. For hver reise fra Nice Lufthavn får du poeng som gir deg direkte rask innsjekking, reservert parkeringsplass eller rabatter i butikkene. Du kan registrere deg gratis på nettet.

Du kan fly med et helikopter til din endelige destinasjon fra Nice Lufthavn. Det er tre selskaper som tilbyr denne tjenesten. Mer informasjon er tilgjengelig på websiden.

Handikappede

Nice Lufthavn er utmerket tilrettelagt for handikappede: rullestol ramper, tilpasset toaletter, heiser, telefoner og minibanker. Alle parkerings områdene har reserverte plasser for handikappede.

For transport til og fra flyplassen for handikappede kan du ta kontakt med Ulysse Transport (tlf: +33(0)493 710 700).

Andre tjenester

Du finner minibanker og vekslekontor overalr på flyplassen. På Terminal 1 er det et postkontor, et apotek og et bønne-rom. I første etasje på Terminal 1 ligger et senter for vaksinasjon.

På New Terminal 2 finnes offentlige datamaskiner med internett forbindelse; du kan også koble til din egen bærbare pc. Trådløs internett forbindelse (WLAN) er tilgjengelig på hele flyplassen. I Business Centrene på begge terminalene forskjellige utstillinger.