Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på flyplassen, men i Montpellier er det et stort utvalg av hoteller, inkludert Holiday Inn (tel: +33(0)4 671 23232) og Sofitel (tel: +33(0)4 679 97272). For flere hoteller og for å bestille online kan du gå til Booking.com. Det har et stort utvalg av hoteller med gode internett priser.

Butikker og restauranter

Det er et rimelig bra utvalg av butikker, restauranter og snackbarer, med tanke på at dette er en ganske liten flyplass. Vær oppmerksom på at etter sikkerhetskontrollen er det ikke mye å tilby, så prøv å bli så lenge du kan foran sikkerhetskontrollen!

Bagasje

Det generelle informasjonspunktet er også stedet som hvor man ser etter hittegods. Du kan ikke lagre bagasjen på Montpellier Lufthavn.

Informasjon

Den generelle informasjonsskranken finnes i Central Hall.

Business

The Business Center har møterom for grupper fra 4 til 90 personer. Rommene er utstyrt med internett, fasiliteter for videokonferanser og overhead. Også catering er tilgjengelig. For ytterligere informasjon (tel: +33(0)467 208 660).

Handikappede

Flyplassen bygninger er lett tilgjengelig for funksjonshemmede. Det finnes tilpassete rullestolramper og heiser, toalett og telefoner. På alle område for parkering er det plasser reservert for funksjonshemmede.

Andre tjenester

For førstehjelpstjeneste kan du gå til den generelle informasjonsskranken. Trådløst internett er tilgjengelig i terminalbygget.