Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det finnes ikke hoteller på flyplassen. For hoteller og reservasjoner online kan du gå til Booking.com. De har mange tilbud på hoteller med gode internett priser.

Butikker og restauranter

Toulon-Hyères Lufthavn er en liten flyplass og utvalget av barer, restauranter og butikker er begrenset. Du finner en restaurant, en kafé, en gave-butikk, en avis-kiosk og en butikk som selger alkoholvarer og tobakk.

Bagasje

Det er ikke mulig å oppbevare bagasjen. Personale på generell informasjonskranken tar hånd om hittegods.

Informasjon

I ankomsthallen kan du finne den generelle informasjons skranken og et bord hvor du kan forhøre deg om turist attraksjoner og overnattings muligheter i området (“Le Var”).

Business

Flyplassen har en VIP lounge, men det er ikke rom for møter.

Handikappede

Flyplassen er godt tilrettelagt for handikappede. I nærheten av hovedinngangen er det reserverte parkeringsplasser for handikappede.

Andre tjenester

Fordi Toulon-Hyères er en liten flyplass kan du gjøre innsjekk bare en kort tid før avgang. På lavprisflyselskapene bør du sjekke inn minimum 40 minutter før og på Air France reiser minimum 20 minutter.

Trådløs internett forbindelse (WLAN) er tilgjengelig på flyplassen. Det er en permanent utstilling av vannmalerier av kunstneren Vincent D'Arves.