Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse til flyplassen, men Carcassonne har en togstasjon.

Bil og buss

Flyplassen er på A-61, exit 23, skiltene til flyplassen er ikke veldig tydlige. Fra motorveien må man først følge skilting til Mazamet. På nettsiden finner du et kart over veiene rundt flyplassen.

En pendelbuss som er forbundet med innkommende flytider går fra flyplassen til Carcassone. Bussen stopper ved jernbanestasjonen, Place Davilla, Place Gambetta og i La Citė, prisen er €5,00, og barn under 7 år, reiser gratis. Den Aerobus tjenesten tilbyr transport fra Carcassonne flyplasser i regionen.

Bilutleie - Carcassonne Lufthavn

Det er fem bilutleiefirmaer: ADA, Avis, Budget, Europcar, Hertz og Location Occitane. ADA og Location Occitane har ofte de beste tilbudene. Du kan også bestille en leiebil på forhånd gjennom tjenesten EasyTerra, de sammenligner satsene til de ulike selskapene.

Taxi

Drosjene står foran ankomsthallen, men ofte er det ikke nok å møte etterspørselen. En tur til sentrum av Carcassonne koster ca €12,00.

Flyplass Parkering

Parkering den første halvtimen er gratis, etter det betaler du €2,00 for andre halvtime og €4,00 for 1-4 timers parkering, en dags parkering koster €8,00 og en uke koster €34,00. Hyppige brukere av flyplassen kan vurdere et parkeringsplass pass som koster €150,00 for tre måneder eller €460,00 per år.